Nak lebih tips dan tricks serta info bernilai untuk memulakan bisnes? 

KETAHUI STRATEGI TERBAIK MEMANTAPKAN PERNIAGAAN ANDA DI TELEGRAM BERSAMA

LEEZAINALDOTCOM

BISNES ONLINE SENDU SEBAB IKLAN TAK POWER? PRODUK BEST GILER BABAS TAPI FOLLOWER KURANG? TAKDE ILMU, TAKDE PENGALAMAN, TAKDE IDEA MACAMANA NAK DAPATKAN FOLLOWER BERKUALITI??

SUDAH-SUDAHLAH DENGAN SUBSCRIBER FAKE, JANGAN BIAR BISNES ANDA KRIK-KRIK SUBSCRIBERS!

Ramai di luar sana yang masih lagi terkial-kial dengan Telegram,

malah ada juga yang tidak tahu langsung bahawa Telegram

merupakan LUBUK WANG BESAR buat peniaga-peniaga online

yang bertapak di aplikasi sosial yang semakin popular ini.


Sebab itulah, MELAYARI TELEGRAM TANPA ILMU DAN PANDUAN

UMPAMA MEREDAH ARUS YANG DERAS! Sebab lebih 500 juta

pengguna aktif Telegram berlumba-lumba mengumpul database

di Telegram tanpa mengetahui rahsia besar aplikasi ini!

Saya, Leez Zainal. Sudah bertapak di Telegram sejak 2016

mengkaji dan menjalankan servis sistem 5P iaitu:
Pengiklanan Paling Popular Proven Power!

Kepakaran saya, membantu para pengguna Telegram atau

para online seller menaikkan subscribers channel mereka

dengan mutu dan gaya persembahan channel yang mampu

SEDOOT subscribers dengan Teknik Organik (Telegram Coaching).

 

Lanjutan dari situ, saya juga menjalankan beberapa servis

pengiklanan yang sangat proven sejak 2017 untuk membantu para usahawan menambah kolam database mereka untuk menjana pendapatan yang lumayan hanya dengan Telegram.

 

– Leez Zainal

Untitled-2

Lifetime Coaching

Lifetime Coaching

Coaching Tanpa Henti untuk anda yang baru berjinak-jinak dengan dunia Telegram mahupun untuk anda yang ingin mengembangkan lagi perniagaan di Telegram.
Join Sekarang!

E-book Percuma

E-book Percuma

E-book percuma dan berbayar sebagai alat bantuan mengajar BASIC yang mudah difahami dan berbentuk dwi-cara iaitu video dan juga text.
Join Sekarang!

Daily Tips

Daily Tips

Tips dan Tricks setiap hari samada melalui channel Telegram rasmi ataupun melalui rangkaian media sosial rasmi yang lain.
Join Sekarang!
3

8 tahun yang lalu, fokus saya hanya satu, ingin mencari pendapatan utama tanpa keluar rumah setelah melahirkan anak.

 

Tanpa sengaja, saya tertarik dengan Telegram dan kagum dengan keunikannya yang terisi dengan pelbagai channel pancing yang memberi nilai tambah pada subscriber. 

 

Menarik!

 

Kemudian, bertembung pula dengan ‘katalog’ di channel Telegram yang menjual pelbagai barangan.

 

Dengan rasa ingin tahu, saya belajar sendiri semuanya dari awal dan menyimpan niat untuk menjalankan perniagaan dropship.

 

Malangnya, saya sendiri tak tahu macamana nak menjalankan perniagaan dropship di Telegram!

 

Dengan rasa ingin tahu, saya belajar lagi dengan senior-senior di Telegram dan ternampak post mengiklankan pelbagai link yang dijalankan oleh bot. Sudah tentu saya terus join dan belajar sendiri bermacam perkara di Telegram.

 

Setelah join kelas Telegram, pemiliknya hilang dari radar dan kelas tergendala dan telah disuruh untuk belajar dan explore sendiri.

Saya memutuskan untuk buat bot sendiri, dan melalui trial and error, saya bertembung dengan seorang creator yang, tanpa sengaja, telah berkongsi pengetahuan berharga tentang bot, walaupun beliau telah banned bot saya.


Selepas belajar dari kesilapan sendiri dengan creator tersebut, saya mula memperbaiki bot saya menjadi lebih baik; bermula dengan bot The Hulk atau si Badang Hijau, yang terus dikenali di antara creator bot di Telegram. 

Dengan populariti The Hulk dan permintaan untuk join saya semakin meningkat, saya terpaksa buka iklan setiap jam, kemudian saya upgrade iklan setiap setengah jam selepas iklan setiap jam penuh. 


Tak sampai sebulan, saya terpaksa upgrade lagi iklan ke setiap 5 minit dengan bayaran termurah.


Di situlah titik mula pengiklanan Blaster Legacy di Telegram.

> Memudahkan kerja ANDA

Bahagian marketing adalah bahagian yang paling rumit, leceh, dan kosnya tinggi di dalam perniagaan. Dan bila marketing failed, bisnes ANDA turut terkena tempiasnya!

> Channel ANDA jadi perhatian

Yang tak kenal akan mula menegur.

Yang dah kenal akan jadi lagi percaya.

Yang tercari-cari akan jumpa ANDA di Telegram.

> Follower meningkat

Bisnes dah tak sendu. Ramai menjengah dan follow bisnes ANDA sebab nampak ramai juga yang follow ANDA. Bisnes ANDA jadi pilihan!

> Income jadi besar

Income jadi semangat! Siapa sangka berbisnes di Telegram pun mampu menjana minima 4 angka sebulan? Psstt.. dah ada yang dapat 4-5 angka sehari tau!

> Pelaburan dan Pulangan berbaloi

Tak rugi dah. 

Tak jadi hal dah. 

Setakat iklan yang ANDA laburkan, pulangan berlipat ganda ANDA bakal tuai.

 

Di Telegram, siapa yang layan iklan, income memang masyuk.

Yang berkira-kira nak mulakan pelaburan, nanti rezeki pun akan masuk berkira-kira.

Di channel Telegram pulak, mulalah jadikan channel korang sebagai magnet sekarang kalau mahukan bisnes yang berkembang berkali-kali ganda!


Iklan sikit pun takpe yang penting channel korang berfungsi menjadi magnet.


Di sinilah Real Subscribers yang di jerat servis kami melalui Pakej-Pakej SEDOOT DAN APPOONG akan memainkan peranan besar di dalam channel bisnes ANDA.

Kami hanya tinggal tunggu ANDA bertindak.

Antara NAK atau TAK itu sahaja sebagai pengantara!

ANDA MAHU MULAKAN BISNES ANDA DI TELEGRAM SEKARANG?
ANDA MAHU MANTAPKAN LAGI PENGIKLANAN BISNES ANDA DI TELEGRAM?

Jangan duduk berdiam diri lagi menjadi penonton kepada peniaga-peniaga berjaya di Telegram!


Bilakah kali terakhir ANDA reward diri atau keluarga tercinta menggunakan hasil titik peluh anda sendiri TANPA HAD? 


Bayangkan kehidupan FINANCIAL FREEDOM dan TIME FREEDOM yang bakal ANDA jalani satu hari nanti jika

ANDA BERTINDAK SEKARANG!

BERANI DAN YAKIN MELANGKAH TANPA ALASAN!

BERANI BERTINDAK MEMANTAPKAN LAGI BISNES ANDA DI TELEGRAM
BERSAMA BLASTER LEGACY!